Update – Maatregelen tegen COVID-19

Update – Maatregelen tegen COVID-19
  • Berichtcategorie:News

Er komt al een beetje licht aan het einde van de donkere “corona” tunnel.
We kunnen vanaf maandag 4 mei eindelijk onze favoriete sport opnieuw beoefenen, zij het weliswaar, voorlopig onder strikte voorwaarden.

Uiteraard zal ons tennisuurtje er nog even ander uitzien dan we gewoon waren. We zullen bepaalde, strikte maatregelen moeten naleven om veilig te kunnen spelen. Het is héél belangrijk dat alle spelers deze richtlijnen nauwgezet opvolgen. We rekenen hiervoor op ieders verantwoordelijkheid.

Er worden vanuit Tennis Vlaanderen nog duidelijke “Play Safe & Go richtlijnen voor spelers” meegedeeld, van zodra zij ook de gedetailleerde richtlijnen van de overheid en Sport Vlaanderen hebben ontvangen.

Ook ivm met interclub en tornooien trachten we zo snel mogelijk meer duidelijkheid te scheppen.

We zullen hierover binnenkort meer nieuws hebben.