Een padelterrein reserveren

Tarieven

De prijzen voor het huren van één van onze padel velden variëren afhankelijk van de periode van de dag. Onderstaand tabel bevat de verschillende tijden die per dag zijn vastgelegd (daluren en piekuren).

Dag Daluren Piekuren
Maandag
08:00 - 18:00
18:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
18:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 12:00
12:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 18:00
18:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
18:00 - 22:00
Zaterdag
-
08:00 - 22:00
Zondag
-
08:00 - 22:00

DALUREN

€ 20 per uur

PIEKUREN

€ 24 per uur

Een padel veld kan gereserveerd worden voor minimaal één uur tot  maximaal twee uur uur.

Het is mogelijk om één actieve reservatie te hebben en je kan de planning tot 7 dagen op voorhand bekijken.

Platform voor reservaties

Tennisclub de Zwaluw heeft gekozen om met de mobiele applicatie Playtomic te werken om de reservatie van zijn padel velden mogelijk te maken.

Voor diegene die hier nog niet mee vertrouwd zouden zijn hebben we hieronder de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet met een uitleg om je op weg te helpen.

Veelgestelde vragen

Geen probleem … We moeten ergens beginnen.

De applicatie “Playtomic” kan je eenvoudig downloaden in de App Store van Apple of bij Google Play.

Je vindt een een link naar beide versies onderaan op de pagina. 

Wanneer je de applicatie opent krijg je de mogelijkheden om je aan te loggen of om te registeren. Aangezien je in het onderdeel zit om een account aan te maken moet je de optie “Register” selecteren. 

Op het volgende scherm moet je je naam, voornaam, je e-mailadres en je mobielnummer ingeven. Je moet ook een passwoord ingeven om je account te beveiligen. Ook de checkboxes onderaan moet je onder handen nemen en vooral de laatste moet zeker aangevinkt worden om door te gaan. 

Opgelet – Het is belangrijk om te registeren met dezelfde e-mail adres als op Tennis Vlaanderen om te kunnen genieten van bepaalde opties. Het is ook nodig dat elke speler een eigen e-mail adres ingeeft en niet een adres dat door meerdere personen in gebruik is.

Als je klaar bent kan je op het knopje “Create account” duwen om verder te gaan.

Een scherm verschijnt waarin je een verificatie code moet ingeven dat via SMS zal gestuurd worden. Vul de code in en gaat verder.

Proficiat !! Je account is aangemaakt … Je gaat nog moeten kiezen tussen padel of tennis en een korte vragenlijst invullen om dan op het hoofdscherm terecht te komen.

Perfect … dan kan je direct aan de slag.

Zoek naar “Tennisclub de Zwaluw” in de applicatie en selecteer het uit de lijst. Nu kan je een terrein boeken van hieruit een terrein boeken.

Je kan ons ook toevoegen aan je favorieten club door op het hartje-icoon te selecteren.

In de applicatie kan je zoeken naar “Tennisclub de Zwaluw”. Selecteer onze club uit de lijst om de planning optie te openen.

Selecteer de gewenste datum en tijdstip voor een veld en valideer je keuze. Afhankelijk van je keuze zal de prijs automatisch aangepast worden.

Nu kan je verder naar het aanduiden van andere spelers (optioneel) en de betaling.

De betaling neemt plaats binnen de applicatie zelf en kan via een bank- of kredietkaart.

Indien gewenst kan het bedrag ook gesplitst worden onder de medespelers maar let op dat de persoon die de reservatie heeft ten altijd verantwoordelijk is voor de betaling. Moest één of meerdere medespelers niet betaald hebben dan zal de hoofdboeker de kosten dragen.

Ja, dit is perfect mogelijk maar dit dient ten laatste drie uur voor je boeking te gebeuren. Daarna zal dit niet meer mogelijk zijn.

Heb je nog een ander vraag rond het reserveren van een veld via Playtomic? Je kan ons altijd contacteren via het formulier op onze hoofdpagina of door een e-mail te sturen naar ronny@tcdezwaluw.be.