Verandering reservatiesysteem voor padel

Je bekijkt nu Verandering reservatiesysteem voor padel
  • Berichtcategorie:News

We willen graag een belangrijke verandering met jullie delen met betrekking tot onze padel terreinreserveringen. Vanaf 15 mei 2024 zullen we overstappen van het gebruik van Playtomic naar de reserveringsapplicatie van Tennis Vlaanderen.

Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging en evaluatie van beide systemen. We zijn ervan overtuigd dat de applicatie van Tennis Vlaanderen beter geïntegreerd is met onze algehele activiteiten, waaronder ook de tennis competities en toernooien waarvoor we de applicatie reeds gebruiken.

De voordelen van de Tennis Vlaanderen applicatie zijn talrijk. Niet alleen biedt het een naadloze integratie met onze andere activiteiten, maar het zal ook zorgen voor een efficiëntere en gestroomlijnde reserveringservaring voor al onze leden. Bovendien stelt het ons in staat om beter in te spelen op de behoeften van onze spelers en om onze padelgemeenschap verder te laten groeien.

Wat betekent dit voor jou?
Vanaf 15 mei 2024 zal je onze padelvelden kunnen reserveren via de applicatie van Tennis Vlaanderen voor de week daarop namelijk 22 mei 2024. De velden zullen dan ook niet meer beschikbaar zijn vanuit Playtomic.

Heb je de applicatie van Tennis Vlaanderen nog niet ? Download deze dan snel via onderstaande links.

Apple App StoreGoogle Play