Verlenging maatregelen tegen het Coronavirus

Verlenging maatregelen tegen het Coronavirus
  • Berichtcategorie:News

Beste Zwaluwen,

De Nationale veiligheidsraad heeft vandaag de maatregelen om het Corona virus te bestrijden verlengd tot 3 mei. Er is enigzins een versoepeling voor sommige bedrijven en sectoren maar daar horen sportclubs niet bij.

Het betekent concreet dat er tot nader order geen enkel vorm van activiteiten op onze club kan plaatsvinden. Reeds geplande evenementen zijn momenteel geannuleerd en we kijken samen met het bestuur hoe we deze later in het seizoen kunnen inplannen.

Er zijn reeds plannen opgesteld door Tennis Vlaanderen rond de interclub competitie maar dit we zullen pas later over communiceren. Voor het tornooi gaan we ook proberen om een alternatief te vinden.

We zullen jullie via onze website en via onze nieuwsbrief verder op de hoogte houden.

Het bestuur van TC de Zwaluw