Meer informatie over de veranderingen

Je bekijkt nu Meer informatie over de veranderingen
  • Berichtcategorie:News

Binnenkort een nieuw jaar maar ook nieuwe plannen voor onze club.

De mensen in de werkgroep rond de voortzetting van TC de Zwaluw hebben verder vergadert om te kijken naar mogelijkheden om onze club een nieuwe boost te geven. De details zullen in de komende weken/maanden nog verder besproken worden maar de grote lijnen zijn reeds aanwezig en kunnen ook al aan jullie voorgesteld worden.

Daarom worden alle leden en sympathisanten verwacht op 6 januari 2018 om 19:00 in onze chalet voor een event in twee delen: eerst zal er een presentatie van de plannen voor het seizoen 2018 gegeven worden en nadien kan er bijgepraat alsook getoost worden op het nieuwe jaar.

Voor de mensen die interesse hebben om interclub te spelen tijdens het seizoen 2018 is het ook de perfecte gelegenheid om dit te bespreken. Onze twee kampioenen ploegen zijn reeds van de partij.

De werkgroep is nog altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen aan dit project. Het hoeft niet een per definitie een bestuurdersrol te zijn maar het kan ook perfect een helpende hand zijn tijdens een feest of een tornooi. Als je ideeën hebt over bepaalde zaken dan horen we het ook graag.

Laat het ons zeker weten via volgend e-mailadres werkgroep@tcdezwaluw.be