Belangrijk bericht

Je bekijkt nu Belangrijk bericht
  • Berichtcategorie:News

Beste Zwaluwen,

Eerst en vooral willen we iedereen op de hoogte houden van de boodschap die vorige week donderdag is gegeven tijdens onze jaarlijkse algemene vergadering.

TC de Zwaluw heeft vorig jaar (2016) het seizoen afgesloten met een deficiet en dit jaar is het helaas niet beter geworden … integendeel.
Deze situatie, in combinatie met het besluit van Renilde en Jan om te stoppen met hun activiteiten binnen de club, heeft ertoe geleid dat het bestuur besloten heeft om in vereffening te gaan en TC de Zwaluw te sluiten.

Dit was een verdrietig moment voor heel wat mensen … en sommigen wilden het daar niet bij laten.

Zonder teveel in details te treden kunnen we jullie reeds melden dat er sindsdien al heel wat gebeurd is.

TC de Zwaluw heeft een nieuwe eigenaar gevonden, en samen met een werkgroep, is hij vastbesloten om een doorstart te maken voor het volgende seizoen.

Er zijn reeds een aantal gesprekken gepland om de werking van de club in kaart te brengen en te kijken wat er nodig is om de club terug startklaar te krijgen.
Hierover zullen we later nog meer informatie geven maar voor alle duidelijkheid, TC de Zwaluw zal er ook in 2018 zijn.

De werkgroep is ook bezig met het vormen van een nieuw bestuur en hiervoor zijn ze nog op zoek naar kandidaten die zich geroepen voelen om hun schouders onder dit project te zetten. Heb je interesse? Laat het ons weten via volgend e-mailadres werkgroep@tcdezwaluw.be