Gelukkig Nieuwjaar

Je bekijkt nu Gelukkig Nieuwjaar
  • Berichtcategorie:News

Allereerst willen wij jullie het allerbeste wensen voor 2022 maar jullie ook bedanken voor de steun en aanwezigheid in het afgelopen jaar.

Wij hebben 2021 kunnen afsluiten op een veilige en vooral gezonde manier. Door heel het coronagebeuren zijn er helaas verschillende zaken niet kunnen doorgaan. Zo hebben we het Open Dubbeltornooi last minute moeten annuleren. De interclubs, de mosselsouper, het afsluitingstornooi en het afsluitingsfeest konden jammer genoeg ook niet doorgaan … maar gezondheid kwam uiteraard op de eerste plaats.

We konden eveneens onze vrijwilligers niet bedanken op een gepaste manier, namelijk met een bedankingsfeest. Via deze weg willen we onze helpende handen alvast heel hard bedanken voor hun inzet!

Normaal gezien starten we het jaar met onze nieuwjaarsreceptie. Ook deze zal helaas op een later tijdstip in 2022 plaatsvinden, aangezien we nu nog een aantal varianten op het virus te baas moeten.

Maar uitstel is geen afstel en we hopen dat 2022 op een andere manier zal verlopen waar we al deze sportieve activiteiten en de feestjes dubbel en dik kunnen inhalen.